Stormy Sunset

See Norway - Se Norge

For et par dager siden passerte restene av en tropisk storm over Norge og – en liten bit av det kom til min del av landet og akkurat når solen var forventet å gå ned. Under slike omstendigheter kan det hende at man får solnedganger litt utenom det vanlige? Og selvsagt tok jeg som vanlig 20-30 bilder, men erfaring har lært meg at det er det jo svært få som gidder å se på? Så her er et høyst begrenset utvalg som likevel vil gi dere en ide om hvordan det så ut?!

A couple of days ago the remains of a tropical storm in the Arlantic Ocean passed over Norway. Some of it struck the area where I live as well, and – just at the time of an expected sunset. Under such conditions a sunset may evolve into something out of the ordinary, and , of course, I…

View original post 418 more words

%d bloggers like this: