Levanger – Elvestien

See Norway - Se Norge

Levanger kommuner ligger et stykke nord for Trondheim, og her bor det idag ca 13 000 mennesker. Dette er dog ikke på noen måte en dekkende reportasje for Levanger, men kun ment som en liten ‘smaksprøve’ fra distriktet.  Med litt flaks og god vilje skal vi kanskje kunne vise dere mer fra Levanger på et senere tidspunkt? Men – vi har fått tak i noen få vinterbilder som i det minste vil kunne gi dere et lite inntrykk av omgivelsene på denne tid av året?
img_4314-bThe municipality of Levanger is located by the Trondheimsfjord s bit North of the ‘City of Trondheim’, and this area has a population of approximately 13 000 people. This report, however’ is by no means inteded to give a full coverage from ‘Levanger’, but merely kind of a ‘taster’ of what’s to come. With a little bit of luck and good will, we may probably…

View original post 90 more words

7 responses to “Levanger – Elvestien

  1. And thank you for re-blogging. That will open up to a lot of new people who have never heard about us.
    And with more than 6000 ‘full screen pictures’ published, I should think most people would appreciate a visit?

    Liked by 2 people