Evening Surprise

See Norway - Se Norge

Dagen hadde vært fyllt av sol og med lett skydekke mot horisonten. Jeg var ganske sikker på at det kunne bli en fin kveld med en flott solnedgang, men da tidspunktet kom så var det ikke spor av solnedgang!  Jeg bemerket for min kone at det jo var litt rart. At det hadde sett så lovende ut, men når det nå viste seg at jeg tok feil, så kunne jeg like gjerne følge med på et TV-program som også var satt opp på denne tiden.
Bare 3-4 minuttere senere kom jeg  tilfeligvis  til å se ut av vinduet, og der var den! I de neste 3-4 minuttene ble det ganske hektisk, men jeg fikk en del bilder – alle tatt fra terrassen. Det var ikke tid til noe annet!  Det bare viser at man aldri kan stole på en solnedgang!
The day had been filled with bright sun and a…

View original post 106 more wordsCategories: See Norway

5 replies

  1. Thank you, Egenia.
    106 more words – and 6080 more ‘full screen’ pictures ! 🙂

    Liked by 1 person

  2. No idea what is written, but pictures are worth a 1000 words.

    Liked by 1 person

%d bloggers like this: