Tonight’s Light-Show

See Norway - Se Norge

Dette er ikke et vanlig innlegg!  Denne gang er det viktig at du leser det som skrives!
For det første er det ‘åpningen’ på den ‘forestillingen’ vi lovet, bare vi fikk tid på oss til å etterbehandle bilder, men – foreløpig publiserer vi bare ett bilde.  Årsaken til dette er at vi gjentagende ganger har bedt dere fortelle oss hva dere synes om solnedganger som motiv, om RAW-formatet (slik vi bruker det) m.v., men – dere har i praksis ikke svart på noe av det.

Så hva gjør vi da? Vi kunne ha droppet det hele, men har bestemt oss for å prøve èn gang til. Vi publiserer ett bilde! På ‘like nr 2’ vil vi sette inn ytteligere ett bilde! Etter ‘like nr 3’ kommer ytterligere ett bilde! Vi vil i det hele tatt forsøke å publisere like mange bilder som det er ‘likes’ avgitt, 10 ‘likes’ = 10…

View original post 649 more words

Comments are closed.