Golden Shark

See Norway - Se Norge

Det var egentlig meningen at dette bildet skulle inngå i en liten kolleksjon bilder fra en solnedgang for et par dager siden, men  – så er det slik at jeg synes det er litt artig å se hvordan himmelen av og til overgår dagens kunstnere? Og derfor følte jeg behov for å utheve dette bildet av gyllen hai der oppe på himmelen. Kan du se den?
Actually it was my intention to use this picture in a collage of pictures from a sunset a few days ago, however, I have always found joy in finding situations or details where the sky provides us with drawings or paintings overshadowing that of local artists.
That’s why I felt the need to focus on this very picture in particular. So, – can you see the outlines of this fantastic golden shark in the sky?

(Compliments of SRB)
Please return me to  INDEX

View original post 5 more words

Comments are closed.