January Morning

See Norway - Se Norge

Vi hadde faktisk blitt varslet om at vi skulle få en ny kuldeperiode med temperaturer i nærheten av  15-20 ‘blå’, men plutselig fikk vi kontra-beskjed. Nå skulle det bli et par dager med regn og plussgrader!!! Hos oss uteble også for det meste regnet, men  temperatur-omslaget fikk vi! Gjennom de siste 48 timene har temperaturen ligget rundt 4 plussgrader og snødybden som var på ca 70 cm har blitt redusert til bare 25-30 cm. Man kan nesten få vårfornemmelser av slikt . . .
We had in fact been warned that we were in for a real cold spell with temperatures around 15 – 20 ‘blue’, but – then suddenly we received a contra alert: Now we were to expect a couple of days with heavy rains and warm weather?!
Here where I live even the rain stayed away,l but temperatures over the last couple of days have been a…

View original post 53 more wordsCategories: See Norway

5 replies

  1. Norway (Norge) a wondrous land and I´m a lover of places as port city of Bergen and lots of sites on my eyes …

    Liked by 1 person

  2. Thank you so much!

    Liked by 1 person

%d bloggers like this: