The Spring is here!

See Norway - Se Norge

Våren har omsider festet grepet. Snøen er for det meste borte fra vår hage, og selv om nattlige besøkende beiter på vår krokus og tulipan-skudd, så endrer det egentlig ingenting. Det er vår! Foreløpig har disse påskeliljene overlevd! (Antagelig fordi de vokser utenfor rekkevidde! 🙂  )

The spring has at last fastened its grip. The snow has for the mostly thawed away from our garden, and even if some unseen nocturnaal visitor has been chewing up our new crocus and tulip buds, it really doesn’t change anything. The spring is definitely here! For the time being these daffodils have survived. (Possibly because they are growing well out of reach! ) 🙂
Og en ung pilfink ser ut til å være ute på sin første flytur, men det er uvesentlig i dette bildet. Det som har betydning er fargen på buskens knopper! For nå spirer det!
Og jeg gleder meg!
And…

View original post 61 more wordsCategories: See Norway

8 replies

  1. I am so pleased Spring has at last landed on Svein’s doorstep, and with it so did I today as I finally got to catch up with his posts too.. 😀 Happy Wednesday!

    Liked by 1 person

  2. Happy Spring 😉

    Liked by 1 person

%d bloggers like this: