The Most Beautiful of them all . . . !

See Norway - Se Norge

Jeg har et ‘ugress’ i hagen. Ja, jeg er ikke engang sikker på om dette er et ugress eller om det er en hageplante som har spredd seg med vinden, men – den har tatt bolig i vår hage! Og den sprer seg! Hvilket skulle indikere at den trives der den vokser nå?
Det er lett å gå forbi. (Bare et ugress!) Men – tar man seg tid til å sitte ned og beundre denne lille skjønnheten, så er det få andre planter som kan overgå den i farger eller skjønnhet! Problemet er at jeg ikke aner hva den heter?  Ser man på støvbærere, så kan det virke som den tilhører løvetann-familien, men – bladverket  og stengel er helt annerledes?
Er det noen der ute som kjenner denne planten ved navn?
I have a weed in our garden! Well, I’m not even sure it’s a weed? It might – for…

View original post 206 more wordsCategories: See Norway

%d bloggers like this: