Miss Perfect

See Norway - Se Norge

Når prestekragene blomstrer er det liksom en viss sikkerhet for at sommeren er kommet for alvor. Det er også en åpning for kreativ macro-fotografering, særlig fordi lokale edderkopper for lengst har funnet ut at det går an å gjemme seg bort på undersiden av kronbladene samtidig som man gjennom vibrasjoner kan registrere når ‘maten er servert’!
Men når engene dekkes av tusenvis av prestekrager, ja så er det virkelig sommer!
When the oxeye daisy blossom there is also a certainty that the summer has really arrived!
It’s also – at least for me – a seasonal opening for some creative macro photography as local spiders long have discovered that the underside of its petals is a very good place to hide – or hunt – as they might hide underneath but at the same time through vibrations keep tabs on when ‘food i served’?! 🙂
But when our fields are…

View original post 30 more words

3 responses to “Miss Perfect

  1. yellow cone
    now leave
    the hostile woman alone!

    Like

  2. Eye candy! I love white daisies! ❤😊

    Liked by 1 person