Please meet Cerastium Fontanum

See Norway - Se Norge

Nja, på norsk heter hun noe så enkelt som ‘Arve’, – latinsk navn: Cerastium Fontanum,
men familien er stor og utbredelsen
like så. De fleste har nok møtt henne opptil flere ganger, men skritter bare over uten å kaste et blikk på det som egentlig er en liten skjønnhet i all sin enkelthet? Du må bare ned på kne, bøye deg over og bruke noen minutter på å studere dette lille skaperverket!
Well, in Norwegian her name is a simple one: ‘Arve’, however her latin name is:
‘Cerastium Fontanum’. She’s got a rather large family and you may find her just about anywhere, but – she’s a tiny ‘girl’ with a rather large family and – you might find them just about anywhere. I’m sure most of you have seen her (or her relatives) many times, but due to size (only approximately 6-7 mm across) it’s very easy just to…

View original post 43 more wordsCategories: See Norway

%d bloggers like this: